Silvius Banica
la data: 29.06.2023
61 vizualizări
Dan Șucu pregătește transferul unui atacant albanez cu cifre impresionante! A marcat 23 de goluri în ultimul sezon din Slovenia, iar clubul său cere minimum un milion de euro
Rapid vrea să continue seria spectaculoasă de transferuri în această vară și e pe cale să aducă un atacant cu cifre foarte bune.
Conducerea clubului Rapid l-ar dori pe Mirlind Daku, atacant kosovar de origine albaneză în vârstă de 25 de ani, în schimbul căruia Dan Șucu ar fi făcut deja o ofertă de 800 de mii de euro, conform prosport.ro care citează We Love Sport.
Cotat la 800 de mii de euro de către Transfermarkt, Mirlind Daku a jucat în sezonul trecut la NS Mura, în prima ligă din Slovenia, sub formă de împrumut de la NK Osijek, gruparea croată de care aparține.
Cei de la Osijek cer, însă, o sumă de transfer de un milion de euro în schimbul atacanului care ar urma să revină la clubul-mamă în această vară.
Totuși, sursele citate susțin că este foarte posibil ca Dan Șucu să bage adânc mâna în buzunar pentru acest transfer.
În sezonul recent încheiat, Mirlind Daku a jucat 33 de meciuri în prima ligă din Slovenia și a reușit să marcheze 19 goluri în campionat. A mai înscris două goluri în cele două meciuri jucate în Cupa Sloveniei și alte două goluri în cele trei meciuri disputate în Conference League.
Sursa : 1923.ro
#rapidiubirefarasfarsit
Dimensiune: 1000 x 667
Mărime fișier: 72.82 Kb
Fii prima persoană care apreciază asta