Silvius Banica
la data: 30.06.2023
61 vizualizări
Adrian Mutu primește o veste bună! De la sfârșitul acestei săptămâni, va putea conta pe Borja Valle
30/06/2023
Sursa : desprerapid.ro
Borja Valle, fostul jucător al echipei Dinamo, în vârstă de 30 de ani, se va alătura cantonamentului din Slovacia al formației giuleștene începând de sâmbătă și va începe imediat antrenamentele alături de echipă.
Rapid a făcut mai multe transferuri importante în perioada de mercato estival, având în vedere că echipa din Giulești dorește să se implice puternic în lupta pentru titlu în sezonul 2023/2024. De asemenea, pe 25 iunie, aceștia au sărbătorit “Centenarul” clubului din Grant.
Unal dintre mutările cu care Adrian Mutu intenționează să atace câștigarea campionatului este și spaniolul Borja Valle. GSP.ro a scris în premieră despre sosirea fostului jucător al lui Dinamo la Rapid la începutul lunii iunie. Tranzacția s-a finalizat ulterior, iar sursele GSP au dezvăluit că jucătorul iberic va sosi și se va antrena alături de bucureșteni începând cu 1 iulie.
Contractul lui Borja Valle cu Cartagena (echipa din LaLiga2) expiră pe 30 iunie, iar jucătorul va începe pregătirile cu echipa “feroviarilor” începând de sâmbătă. Atât jucătorul, cât și oficialii Rapidului au evitat problemele de la nivel internațional, deoarece Borja Valle a semnat cu echipa românească în calitate de jucător liber de contract.
Astfel, s-a așteptat ca acordul său cu formația spaniolă să se încheie înainte ca ex-dinamovistul să poată antrena alături de noii săi colegi. Rapid va juca sâmbătă la prânz, la București, împotriva echipei maghiare Gyor, însă Borja Valle va putea doar să asiste la acest meci.
În prima zi, el va avea antrenamente separate pentru a se obișnui din nou cu efortul fizic, iar apoi se va alătura jucătorilor care nu vor evolua împotriva ungurilor.
În ceea ce îl privește pe jucătorul spaniol, este sigur că va avea minute în ultimul meci amical al echipei “feroviarilor” în Slovacia, împotriva campioanei acestei țări, Slovan Bratislava, la Samorin.
Borja Valle a marcat 5 goluri în 10 meciuri pentru Dinamo în 2020, primul dintre acestea fiind reușit de la centrul terenului.
Transferul lui Borja Valle la Rapid a fost oficializat la mijlocul lunii, iar clubul a publicat o fotografie cu jucătorul spaniol pe noul stadion din Giulești la începutul săptămânii. Suporterii s-au întrebat pe rețelele de socializare când îl vor putea vedea pe mijlocaș în acțiune, sub comanda lui Mutu, sau la meciuri. Acum au răspunsul: Borja Valle se alătură noii sale echipe începând de acest weekend.
#rapidiubirefarasfarsit
Dimensiune: 770 x 465
Mărime fișier: 616.46 Kb
Fii prima persoană care apreciază asta