Silvius Banica
la data: 30.06.2023
60 vizualizări
Nu s-au gândit cei din 1923 ca, ceea ce ei au început peste 100 de ani va umple inimile de bucurie și mândrie a sute de mii poate chiar milioane de oameni.
Nu s-au gândit Păunescu și Socaciu ca la 100 de ani de istorie rapidista imnul scris și cantat de ei va face pielea de găină și ochii umezi de bucurie la ascultarea interpretării sublime a lui pe un stadion la care doar visam în urma cu puțin timp.
Ne putem gândi noi ca peste alți 100 de ani când lumea va fi mult evoluata în bine speram, iubitorii RAPIDULETULUI vor vedea imaginile de la sărbătoarea aceasta și vor spune iată cata bucurie și emoție aveau oamenii de atunci pentru niște lucruri care pentru ei vor fi mult depășite. Luminițe, drone, artificii,concerte, STADIONUL (pentru ei vechiul Giulesti) probabil vor fi ceva de domeniul trecutului doar legendele și imaginile le vor transmite emoțiile și sentimentele noastre din aceasta zi memorabila.
Din 1923 pana azi nu mai sunt mulți care au iubit Rapidul de azi pana peste alți 100 de ani nu vom mai fi nici noi cei ce azi iubim Rapidul, dar un lucru este sigur RAPID ESTE NEMURITOR.
MULTUMIM RAPID PENTRU O ZI MINUNATA IN CARE AM UITAT DE CELELALTE SI NE-AM LEGAT INIMILE SI SUFLETUL DE 100 DE ANI DE IUBIRE NECONDITIONATA.
Sursa : Ultra' Giulesti
#aiciegiulesti
Dimensiune: 960 x 540
Mărime fișier: 92.03 Kb
Fii prima persoană care apreciază asta