Adina Gliga
la data: 20.01.2022
154 vizualizări
Numele meu este Adina Gliga. Bine ai venit în povestea mea!
V-am promis că revin, pentru a împărtăși cu voi lucrurile pe care le-am schimbat în viața mea. Sunt foarte fericită și entuziasmată că fac acest lucru!
Sunt o persoană cu handicap accentuat, dar asta nu m-a împiedicat să lupt, să demonstrez că mă pot descurca singură. Aveam o pensie de handicap de doar 375 lei și totuși voiam să îmi construiesc un viitor mai frumos alături de cel drag, mai ales că și el este o persoană cu handicap locomotor. O viață grea a avut și el, iar când ne-am căsătorit toți se uitau ciudat la noi și se întrebau: „Ce vor face? Cum se vor descurca?” Dar am vrut întotdeauna să demonstrez că, în ciuda handicapului, suntem mai capabili decât alții.
Așa că, vreau să știi povestea mea, vreau să știi că nu mă consider cu nimic specială.
Am făcut tot ce am învățat și niciodată nu mi-am propus să renunț.
Am început acum 9 ani să îmi construiesc propria afacere. Eram o persoană timidă, cu foarte puțină încredere în mine. Pornisem pentru mai mulți bani și mai mult timp și doar copiind acțiunile afacerii mele, am reușit până la un anumit nivel. Apoi, am trecut de la lucrul offline în online, fără să mă documentez în acest domeniu. Și m-am blocat! Acum nu doar că nu mai aveam nici timp, nici bani, dar am ajuns să îmi pierd încrederea în mine. Simțeam că ceva nu mai funcționa și asta mă deprima enorm. Trebuia să mă reinventez și asta foarte repede!
Uitându-mă în urmă, mi-ar fi plăcut ca îndrumătorii mei să îmi spună despre greutățile lor, mi-ar fi făcut puțin mai ușoară călătoria către locul în care sunt astăzi. Eram prezentă la toate evenimentele, cumpăram orice material mi se recomanda, testam tot ce auzeam că s-ar putea să funcționeze. Adică făceam mecanic toate acțiunile, fără să îmi dau seama că adevărata „problemă” era la mine, la mentalitatea mea.
Ideea de a mă reîntoarce la viața de dinainte și să trăiesc din pensia de 375 lei, mă deprima complet.
Am înțeles că am nevoie de schimbarea mentalității mele. Și în plus, acum trebuia să învăț să îmi dezvolt afacerea mea în sistem online. Deci era nevoie să învăț lucruri noi. Am început să-mi caut soluția potrivită. Așa am cunoscut o comunitate minunată, care mă îndrumă pas cu pas, cum și ce să fac, să ies din această perioadă de frustrare, și cum să mă reinventez în tot ceea ce fac.
🥰Atunci a venit schimbarea mea!
Dimensiune: 940 x 788
Mărime fișier: 80.89 Kb
Like (1)
Se încarcă...
1