Alex Vilvoi
la data: 17.01.2023
79 vizualizări
Ne vedem la:
Ora 18 - Prima News
Ora 19 - Observator
Ora 19 - Kanal D
- cazul pasarelei este expresia doctrinei România Lucrului Bine Neterminat.
- cât timp nu va exista responsabilizare cu nume și prenume pentru fiecare proiect în parte, vom avea această normalitate anormală. Noi nu știm pe cine să tragem la răspundere sau cui să îi facem statuie. Acum avem o responsabilitate generală, adică nimeni nu este responsabil de ceva.
- felicităm Ministerul că a reacționat prompt la sesizarea RFG și a pus CNAIR ul la treabă și astfel s-au evitat posibile nenorociri.
Acum, civilizat și drept ar fi ca bugetul alocat salariului directorului Direcției de Siguranța Circulației și Monitorizare Trafic să fie acordat Asociației România Fără Gropi. Pentru că este clar că noi ne ocupăm mai bine de siguranța rutieră decât dl. Cristian Andrei.
Sau poate ni se oferă postul de DGA al companiei de drumuri, post care este vacant.
Menționăm că nu avem rude în CNAIR, nu avem și nu am avut contracte cu CNAIR și nici nu am lucrat la companii care au sau avut contracte cu CNAIR. Și nu suntem nici membri de partid.
Ne recomandă doar experiența de aproape 8 ani în siguranța rutieră și faptul că noi chiar am fost la școlile de unde avem diplomele :)
Dimensiune: 1200 x 900
Mărime fișier: 111.36 Kb
Fii prima persoană care apreciază asta